OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Úplné znění souhlasu se zpracováváním a uchováváním osobních údajů:

Tímto a Zásadami užívání cookies plním informační povinnost v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „GDPR“).

Vyplnění formuláře
Vyplněním a odesláním všech formulářů na internetové stránce www.themindtemple.com vědomě, svobodně a jednoznačně uděluje návštěvník Simoně Krpálkové, Slatinská 4456/41, Brno, 636 00, IČO 88552047 (dále správce), souhlas se zpracováváním a uchováváním jeho osobních údajů, a to včetně aktualizace těchto údajů.

Jaké informace jsou shromažďovány
Emailová adresa. V případě vyplnění formuláře pro předběžnou a běžnou přihlášku na kurz či jinou službu může být dále shromažďováno jméno, příjemní, název firmy, IČO, DIČ, Ulice, Město, PSČ, Stát, rodné jméno, rodné příjmení, či datum a místo narození.

Bez shromáždění těchto informací by nebylo možné poskytnout veškeré poskytované služby.

Jak jsou informace využívány
Účelem zpracovávání osobních údajů je emailová komunikace a evidence pro účely kurzů a dalších činností a aktivit, kterými se správce zabývá.

Subjekt uděluje současně souhlas k tomu, aby si správce na zpracovávání osobních údajů zajistil zpracovatele a poskytovatele informačních systémů ke zpracovávání. Souhlas je udělen na dobu 10 let nebo do jeho odvolání.

Práva návštěvníků a jejich využití
Návštěvník je oprávněn souhlas kdykoliv odvolat. Současně si je návštěvník vědom, že odvolání souhlasu je důvodem k omezení komunikace ze strany správce.

Návštěvník je kdykoliv oprávněn požadovat informaci o tom, jaké osobní údaje jsou o něm zpracovávány, požadovat ohledně zpracovávání osobních údajů vysvětlení, dále je oprávněn požadovat opravu a aktualizaci těchto údajů.

V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů je návštěvník oprávněn se obrátit jak na správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Rovněž může namísto zemřelého subjektu údajů o vše výše uvedené požádat jeho manžel, dítě nebo rodič, a není-li žádný z nich, může tak učinit jiná blízká osoba nebo dědic, prokážou-li zájem hodný právní ochrany.

Osobní údaje na základě tohoto souhlasu budou zpracovávány i uchovávány v elektronické podobě.

Cookies na tomto webu
Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být použity webovými stránkami, aby zefektivnily uživatelské možnosti.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou zde umístěny z důvodu využití služeb třetích stran.

Jaké cookies používám?
Kategorie: Nutné

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Kategorie: Preferenční

Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například preferovaný jazyk nebo region, kde se nacházíte.

Kategorie: Statistické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Kategorie: Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Kategorie: Neklasifikované

Neklasifikované cookies jsou cookies, které máme v procesu klasifikování společně s poskytovateli jednotlivých cookies.

Souhlas s ukládáním cookies

Zákon říká, že můžeme ukládat soubory cookie na vašem zařízení, pokud jsou nezbytné pro provoz těchto stránek. U všech ostatních typech souborů cookie potřebujeme váš souhlas.

Kdykoliv můžete změnit nebo zrušit svůj souhlas prostřednictvím Vyjádření o souborech cookie na našich webových stránkách.