Pro co si ke mně můžeš přijít?

INDIVIDUÁLNÍ SEZENÍ


OBJEV SÍLU, KTERÁ SE V TOBĚ SKRÝVÁ

Pokud toužíš po tom, se plně projevit a zazářit, jsem tu pro tebe. Potkej se se mnou mezi čtyřma očima a já ti pomohu v tobě objevit tvou úžasnost, dary a sílu. 

Nabízím několik druhů individuálních sezení - dary duše, human design (analýza tvého přirozeného nastavení), terapie, individuální konzultace s výklady karet i několikaměsíční koučink. Zjisti, které sezení je teď pro tebe to pravé:

KALENDÁŘ AKCÍ


ZÚČASTNI SE MAGICKÝCH ZÁŽITKŮ

Vnímáš, že tě v životě brzdí bloky, které ti nedovolují žít tvůj život naplno? Toužíš po razantní změně a kvantovém skoku?

Zúčastni se skupinového čištění na Zoomu, kde lidem pomáhám odstranit energetické překážky na jejich cestě.

Několikrát do roka pořádám také kakaové ceremonie, kde dochází nejen k léčení, ale také k aktivaci nových energií.

VEDENÉ MEDITACE


AKTIVUJ POSLÁNÍ SVÉ DUŠE

Cítíš, že ses v životě zasekl/a a nevíš, jak dál? Vnímáš, že máš vykonat něco úžasného? Objev svůj jedinečný úkol a začni ho naplňovat.

V této meditaci aktivuješ své poslání, ukotvíš ho do svého těla, a začneš dostávat intuitivní vhledy, jak své poslání realizovat.

AKTIVUJ V SOBĚ TVŮRCE

Cítíš se někdy bezmocně, jako by tě někdo obral o tvou vnitřní sílu? Už tě nebaví se litovat a chceš si svůj život vzít konečně zpátky do svých rukou?

V této meditaci v sobě aktivuješ Tvůrce a znovu se postavíš do své síly. Obnovíš svůj vnitřní zdroj osobní vůle k tomu, aby sis začal/a tvořit život, po jakém toužíš.

ONLINE KURZY


Máš chuť se rozvíjet a vyhovuje ti samostudium? Pak pro tebe mám několik online kurzů, kde předávám své dosavadní zkušenosti a znalosti:

Prožitkový kurz Probuď své srdce, kde budeš hojit své nitro a otevírat se novým duchovním schopnostem.

Online kurz Probuď svého vnitřního Tvůrce, kde vysvětluji principy a zákony manifestace.

A online seminář Návod na tebe a tvou rodinu, kde pochopíš, jaké má každý člen tvé rodiny přirozené vnitřní nastavení.